Welcome, Guest. Please login or register.
October 29, 2020, 06:49:34 AM
Home Help Search Login Register
News: Download the NEW Hotwire Direct Draw software now:
http://www.forum.hotwiredirect.com/index.php?topic=125.0
+  The Hotwire Direct Forum
|-+  General Topics
| |-+  Show and Tell
| | |-+  increase wire capacity
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: increase wire capacity  (Read 6052 times)
hpadres
CNC User
Newbie
*****

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 1

View Profile
« on: October 07, 2013, 10:43:39 AM »

We have a 8700 cutter, and we'ill like to increase the number of wires (actually 3 of 10')
Is possible? at what cost?

Thanks
Héctor Padrés
Logged
HotwireDirect
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +2/-0
Offline Offline

Posts: 128


View Profile WWW
« Reply #1 on: October 14, 2013, 01:45:54 PM »

Hi Hector,

There is not a simple answer I can give you on the forum.

Please contact us in order to discuss this: 
http://www.hotwiredirect.com/contact/

Thanks,
John
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »